Експертиза не виявила алкоголю у крові лікаря, якого затримали п’яним за кермом.

3204 0
Раніше головного лікаря 6-ї лікарні Львова Юрія Токарєва двічі затримували за керування авто в стані алкогольонго сп’яніння.
Фото: lviv.vgorode.ua

Фото: lviv.vgorode.ua

Результати експертизи на стан алкогольного сп’яніння головного лікаря 6-ї лікарні Львова Юрія Токарєва показали результат у 0 проміле. Про це повідоміла журналістка Вікторія Балицька на своїй сторінці у Facebook.

Речниця Патрульної поліції Львова Катерина Рибій в коментарі Tvoemisto.tv підтвердила цю інформацію.

«Ми підвтерджумо, що бачили на листку 0 проміле, але в нас на руках висновку нема. Ми будемо звертатися із заявою в прокуратуру, аби там дали оцінку діям медиків», – сказала вона.

Згідно з повідомленням прес-служби ЛМР, нейрохірурга комунальної 8-ї міської клінічної лікарні, який перешкоджав 16 березня працівникам поліції у проведенні освідчення на стан сп’яніння головного лікаря комунальної 6-ї міської поліклініки, сьогодні, 20 березня, звільнено з роботи.

Нагадаємо, 16 березня львівські патрульні вдруге затримали головного лікаря 6-ї лікарні Львова з ознаками алкогольного сп’яніння. Він відмовився проходити перевірку на стан алкогольного сп’яніння на місці, після чого його відвезли до 8-ї міської лікарні. Хоча патрульні все ж змусили медиків взяти кров на аналіз, лікар 8-ї лікарні відмовився надавати попередній висновок поліції і скерував водія на госпіталізацію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!