Політична реклама

Екстремалів запрошують на сплав по Дністрі і штурм Хотина

2419 0
Для любителів екстремального відпочинку – 27 квітня відбудеться тренування на каяках, а 9-11 травня – сплав на Дністрі та Збручі. Цікаво та незвично провести час запрошує туристичний клуб "Манівці".

Так, на 27 квітня заплановане тренування на каяках на трасі в селі Березино Миколаївського району, що на Львівщині. Зголоситись можна до 25 квітня. Ціна – 200 грн з особи (за умови самодоїзду, вартість включає харчування і прокат плавзасобів).  

А вже 9-11 травня запланований сплав по Дністрі та Збручі зі штурмом Хотинської фортеці з води. Вартість участі 1150 грн з особи включає трансфер, інструктаж, сплавне спорядження, харчування,  облаштування табору,  медстрахування та, у разі необхідності, табірне спорядження. Зголошення до участі у сплаві.  

Довідка:

Туристичний клуб "Манівці" – це команда, що поєднала досвід клубу водників "Аргонавт" і амбітність спортсменів-випускників Інституту фізичної культури – членів клубу "Манівці". Клуб організовує сплави річками України та Росії, корпоративні заходи, тімбілдингові програми, піші мандрівки, спелеоекспедиції, дитячі табори.
 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!