Електронний квиток у Львові запровадять не раніше 2019 року

5206 0
У Львові триває відбір компанії, котра буде впроваджувати електронний квиток в міському транспорті.
фото ілюстративне: report.if.ua

фото ілюстративне: report.if.ua

У Львові завершився перший етап відбору компанії, що займатиметься впровадженням електронного квитка в міському транспорті. Наразі є більше десяти претендентів на проведення робіт, однак е-квиток з’явиться у Львові не раніше 2019 року. Про це під час брифінгу повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс» Олег Береза.

«Наступного тижня до нас приїдуть консультанти з ЄБРР, ми узгодимо остаточний перелік умов та подамо їх, як технічну специфікацію до банку і вона буде базою для наступного етапу відбору – технічного. А після цього розпочнеться вже третій раунд – фінансовий відбір. На цьому етапі ми вже будемо мати продукт, який відповідає нашим параметрам і будемо вибирати той, який підходить за ціною», – розповів він.

Читайте також: Коли у Львові має запрацювати електронний квиток

За його словами, затримка в часі з реалізацією проекту пов’язана із високими вимогами ЄБРР, з яким співпрацює міська рада.

«До кінця березня ми маємо погодити технічну специфікацію та оголосити другий етап конкурсу. Ця процедура мала б тривати до осені 2018 року. Далі одразу оголосимо третій етап, який плануємо закінчити у грудні. На кінець року ми маємо визначити переможця тендеру, який буде реалізовувати проект електронного квитка у Львові», – додав він.

Читайте також: До початку дії е-квитка у Львові хочуть суттєво збільшити кількість громадського транспорту

Остаточна дата запуску електронного квитка у Львові залежатиме від переможця конкурсу. Попередньо в Львівелектротрансі планують витратити на впровадження е-квитка не більше півроку. Відповідно, електронний квиток може з’явитися у Львові не раніше, ніж у першій половині 2019 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!