Фестиваль рівності у Львові проведуть онлайн. Програма

2765 3
Організатори вирішили проводити Фестиваль онлайн з міркувань безпеки.
Фото: SNC

Фото: SNC

Цьогорічний фестиваль рівності у Львові та інших містах України відбудеться в режимі онлайн. Про це йдеться в повідомленні на сторінці Фестивалю у Facebook.

«Ми не хочемо чекати на “кращі часи”, коли ані фестивалі, ані марші не треба буде охороняти, коли все буде безпечно. Ми розуміємо відповідальність перед учасницями та відвідувачками фестивалю, тому прийняли рішення Фестиваль рівності на цей раз проводити онлайн»йдеться у повідомленні.

Долучитись до Фестивалю рівності та переглядати лекції спікерів можна буде у Facebook чи YouTube з 17:00 26 липня. Програма включає прямі включення з регіонів та розмови з місцевими активістами та активістками. Продовжать програму три лекції, в яких експертки спробують висвітлити, яким саме є вплив політичного контексту на соціально вразливі групи, які існують причини виникнення конфліктів, а також поговорять про те, як мистецтво може бути мовою протесту.

Читайте також: Львів'ян запрошують на фестиваль короткого метру Wiz-Art

Нагадаємо, у березні 2016 року у Львові зірвали Фестиваль рівності, що згодом засудив посол США. Тоді між організаторами та представниками націоналістичних організацій Львова виник конфлікт, а готель «Львів», де проходили події фестивалю, нібито замінували. Під час проведення першого фестивалю рівності низка громадських організацій Львова виступила проти. Також свої зауваження висловили представники УГКЦ. Цьогоріч Фестиваль має відбутися 26 липня.


Читайте також:
23 Липня, 2018 22:43
Objectivity Як тільки десь з'являється стаття про паради чи фестивалі рівності, то відразу накидаються "озабочені" цим тролі. Ніби нема у них інших інтересів та проблем. Нацменшини були, є і будуть, бо такою є природа. А що стосується демонстрацій, то абсолютна більшість учасників ”маршів рівності” – зовсім не геї, а люди звичної орієнтації. Участь у акціях ЛГБТ для них є насамперед приводом підтвердити свою прихильність ліберальним цінностям або здобути юридичну, політичну чи фінансову підтримку західних фондів та демократичних організацій. Справжні геї зазвичай не вважають за потрібне публічно демонструвати своє обличчя для телекамер – їм соромно перед родичами, колегами і знайомими.
23 Липня, 2018 21:22
Олег
23 Липня, 2018 19:58
Олександр Кляті бандерівці не дають геям вільно займатися сексом. Пишатися своїми геніталіями. ХА-ХА!
Цікаво, а істинний ліберал і чистокровний європеєць Садовий також прийме участь у фестивалі рівності найрівніших?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!