Фільм про Василя Сліпака вдруге вийде в прокат

1697 0
Прокат відбудеться у Києві, Львові, Одесі, Харкові, Сумах, Житомирі, Кам’янці-Подільському, Ладижині.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

З 28 червня по 1 липня в Україні відбудеться повторний прокат фільму «Міф» режисера Леоніда Кантера про оперного співака Василя Сліпака, який 2016 року загинув під час бойових дій на сході України. Про це повідомляє The Village.

Прокат відбудеться у Києві, Львові, Одесі, Харкові, Сумах, Житомирі, Кам’янці-Подільському, Ладижині. Зокрема у Львові сеанси заплановані в кінотеатрах ІМАХ о 18:00.

Покази приурочені річниці загибелі героя стрічки Василя Сліпака, а також пам’яті режисера Леоніда Кантера, який помер 4 червня.

«Міф» – документальна історія життя Василя Сліпака, оперного співака зі світовою славою та унікальним голосом, який узяв собі псевдонім «Міф». Кошти на зйомки збирали доброчинці зі всього світу через спільнокошт. У фільмі йде мова про ранні періоди життя і творчості Василя, а також про останній час на фронті.

Нагадаємо, що оперний співак Василь Сліпак загинув у зоні проведення АТО 29 червня 2016 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!