Фото дня: у Львові почали демонтувати вивіски зі словом «алкоголь»

10342 0
У Львові наказали демонтувати вивіски та сітілайти зі словом «алкоголь». Як інформують читачі Tvoemisto.tv, процес демонтажу стартував: зокрема, на вулиці Личаківській.
фото: Оксана Щобак

фото: Оксана Щобак

Міський голова Львова Андрій Садовий наказав демонтувати вивіски, на яких згадується алкоголь. Відповідне доручення мер дав «Адміністративно-технічному управлінню» під час засідання виконкому 27-го березня. Як інформують читачі Tvoemisto.tv, процес демонтажу стартував: зокрема, на вулиці Личаківській.

фото Оксани Щобак

За словами директора КП «Адміністративно-технічне управління» Тараса Вітика, у Львові нарахували 113 вивісок, на яких присутнє слово «алкоголь», а їхні власники відмовляються змінювати текст вивісок.

Відтак, вивіски демонтуватимуть примусово. «З цього тижня почнемо спільно з «Муніципальною дружиною» ними займатися», – процитувало Тараса Вітика видання Zaxid.net

Читайте також: У Львові облаштують 6 нових зупинок. Перелік адрес

Нагадаємо, виконком ЛМР ще у 2013-му році заборонив вживати слово «алкоголь» на вивісках магазинів. У лютому 2016-го року мерія заборонила рекламу алкоголю у вітринах магазинів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!