Фото дня. У Львові курсує трамвай, де грають бандуристи

3438 0
На маршруті №8 сьогодні курсує трамвай із музикантами-бандуристами.
фото: Lviv Bandur Fest

фото: Lviv Bandur Fest

У рамках фестивалю сучасної бандури Lviv Bandur Fest у одному із трамваїв сьогодні грають бандуристи. «Якщо побачите «Електрон» під номером 1181, заскакуйте і насолоджуйтесь прекрасним! Навіть якщо вам зовсім не по дорозі на Сихів. P.S. Не забудьте закомпостувати квиток», – повідомляють організатори. Додамо, що трамвайний маршрут №8 тимчасово курсує від Сихова до зупинки «Академія мистецтв».

Читайте також: Куди піти на вихідні у Львові. Твоє місто рекомендує

Нагадаємо, з 7 по 10 вересня у Львові проходить перший в Україні фестиваль сучасної бандури Lviv Bandur Fest. У програмі заплановані виступи відомих колективів з різних міст України, майстер-класи, концерти в сихівському трамваї, круглі столи та промоакції. Левова частка подій проходитиме на Сихові, зокрема і перше у Львові Бандурне шоу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!