Фото дня: у Львові спільно виконали Гімн України

2609 1
Сьогодні, 10 березня, у центрі Львова жителі та гості міста масово виконали Державний гімн України. Подію присвятили 151 річниці першого публічного виконання Гімну України.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Родзинкою заходу стало спільне виконання Державного гімну одразу трьома військовими духовими оркестрами Львова: Державного університету безпеки життєдіяльності, Академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного та оркестру Західного територіального управління Національної гвардії України.

Виконання Гімну присвятили Надії Савченко.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
10 Березня, 2016 16:08
666 ... такі "твердження" про виконання ДЕРЖАВНОГО Гімну на честь якоїсь мутної особини в НОРМАЛЬНОЇ людини повинні викликати конкретний когнітивний дисонанс ... виконання державного гімна завжди присвячується ДЕРЖАВІ ... і НІКОЛИ -- ніякій особині ... тим паче такій ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!