Фото дня: у Львові відкрили Ашан на Чорновола

15077 1
Перший супермаркет мережі Auchan Retail відкрили у 2010 році в Сокільниках, другий – на вул. Володимира Великого у 2015 році.
фото: АШАН Таланти & Кар

фото: АШАН Таланти & Кар'єра/Facebook

Сьогодні, 14 грудня, у Львові відкрили третій супермаркет мережі «Ашан» на проспекті Чорновола, 16і.

Будівництво ТЦ «Ашан Чорновола» тривало менше року, а містобудівні документи видали у липні. Додамо, що перший супермаркет мережі Auchan Retail відкрили у 2010 році в Сокільниках, другий – на вул. Володимира Великого у 2015 році. У компанії кажуть, що третій торговий центр матиме площу у 5000 квадратних метрів, а його концепцією буде superstore. Планувалось, що в новозбудованому «Ашані» будуть ресторани і коворкінг. У торговій галереї, яка матиме площу 1500 кв. м, будуть понад 20 інших ресторанів, магазинів та сервісів відомих українських та європейських брендів.

Читайте також: У Львові відкриють піцерію однієї з найбільших світових мереж

Замовником будівництва є ТзОВ «Джамбо Маркет» та ТзОВ «Експерт-Інвест». Згідно з даними Youcontrol, обидві компанії пов’язані з Олександром Фтоміним, який є співвласником компаній групи «Авалон», що займається будівництвом низки житлових комплексів у Львові, зокрема першого хмарочосу на Сихові.

Фото зі сторінки у Facebook Ашан Таланти & Кар'єра


Читайте також:
14 Грудня, 2018 19:32
666 ... планувалося 20 ( ДВАДЦЯТЬ , Карл!!!) ресторанів ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!