Власник ОККО збудує у Львові сонячну електростанцію до кінця року

6788 0
Вартість електростанції становить 7,5 млн грн.
Фото: Відділ комунікації концерну «Галнафтогаз»

Фото: Відділ комунікації концерну «Галнафтогаз»

Вартість будівництва сонячної електростанції, яку «Галнафтогаз» планує облаштувати на даху та фасаді власного офісного центру на вул. Героїв Упа, 72, складе 7,5 млн грн та матиме потужність у 200 кВт. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив директор департаменту розвитку мережі АЗК «ОККО» Назар Турхан.

«Загальна кількість розміщених фотомодулів становитиме приблизно 1000 штук. Усю згенеровану електроенергію ми плануємо продавати за “зеленим тарифом” на енергоринок України. "Львівобленерго" надасть концерну точку під’єднання до місцевих електричних мереж. У залежності від її розташування вироблена сонячною станцією електроенергія піде на потреби споживачів, які живляться з цієї ж точки», – сказав він.

Читайте також: На Львівщині виділили ще 50 Га під сонячні електростанції

Усі роботи «Концерн Галнафтогаз» виконуватиме за власні кошти. В концерні планують завершити будівництво й монтаж електростанції до кінця 2018 року. Нагадаємо, раніше виконком міськради затвердив містобудівні умови на будівництво дахової сонячної електростанції за адресою вул. Героїв УПА, 72.

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!