Галицькою митницею керуватиме Володимир Цабак

4290 0
Раніше він очолював Львівську інспекцію ДАБК та управління капітального будівництва ЛОДА.
фото: лмр

фото: лмр

Галицьку митницю, створену на основі Львівської, Івано-Франківської та частини Тернопільської митниць, очолить Володимир Цабак. Це на своїй фейсбук-сторінці підтвердив керівник Державної митної служби Максим Нефьодов.

Читайте також: Митниці трьох західних областей об'єднали в одну. Коли вона запрацює

Кілька фейсбук-користувачів під дописом Максима Нефьодова поцікавились, чи правда, що ексочільник ДАБК у Львові Володимир Цабак тепер керуватиме митницею. Під одним з коментарів Максим Нефьодов підтвердив призначення.

«У людини буде шанс показати себе. Результати за 2 місяці будуть зрозумілі», – написав Максим Нефьодов у відповідь на обурені коментарі.

Додамо, у 2017 році видання Наші гроші. Львів писало, що Володимир Цабак двічі уникнув відповідальності за керування автівкою в нетверезому стані.

Володимир Цабак закінчив спеціальність «Правознавство» у ЛНУ імені Івана Франка. Із 2001 по 2003 роки працював юрисконсультом у ЗАТ «Імпекс», опісля й до 2016-го працював у Головному управлінні юстиції Львівської області. Того ж року очолив Інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю у Львові, а потім – УКБ ЛОДА.

Доповнено

15 листопада Максим Нефьодов офіційно підтвердив, що Галицькою митницею керуватиме Володимир Цабак.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!