Герої не вмирають: у Львові встановлять меморіальну дошку Василю Сліпаку

11048 0
Завтра, 14 жовтня, вчителі та учні школи № 46 проведуть урочистості з вшанування пам’яті випускника закладу Василя Сліпака, який загинув на Донбасі влітку 2016 року. Львів’ян запрошують на відкриття меморіальної дошки.
фото: i.ytimg.com

фото: i.ytimg.com

Як повідомили Tvoemisto.tv у школі,  під час заходу присутнім продемонструють відеопрезентацію про Василя Сліпака – українського оперного співака, який загинув на війні цього літа. Учнівсько-вчительський хор виконає реквієм з вшанування пам’яті героя, поезії патріотичного характеру.   

Читайте також: Позивний «Бандера»: без води ми думали тільки про те, щоб не зламатись морально.

Встановлення меморіальної дошки відбудеться з ініціативи директора школи Романа Михайловича Балаша, який зауважив: «Урочистості готувала вся шкільна громада. Кошти збирали всі разом. Освячення проведуть священики ц. Володимира і Ольги, до якої ми належимо парафіяльно. Також пообіцяли бути присутніми рідний брат Василя та військові побратими». 

На офіційній сторінці школи всіх небайдужих запрошують долучитися до заходу. Урочистості розпочнуться завтра, 14 жовтня, о 13:00 на подвір’ї ССЗШ №46 ім. В. Чорновола, що на вул. Наукова, 90. 

Читайте також: Як у Львові відзначатимуть День захисника України. Програма заходів

Підготувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!