На правах реклами

Чим дивуватиме гірськолижний курорт «Захар Беркут» цього зимового сезону

15664 1
Засніжені вершини гір, національний колорит, бойківські традиції, неперевершена українська кухня – саме цим приваблюють українські Карпати.

Напередодні новорічних свят пропозиції від гірськолижних комплексів гарантовано перевищуватимуть попит, але хороших варіантів,  як завжди, буде обмаль.

Проблеми з необґрунтовано високими цінами, неякісним обслуговуванням, невдалим розташуванням комплексу зіпсують ваш вікенд. Та не поспішайте розчаровуватись! У Карпатах можна знайти цікавий, недорогий, а головне – якісний відпочинок: гірськолижний центр у Славському отримав друге дихання.

Одним із найпопулярніших  гірськолижних комплексів Львівщини  є «Захар Беркут», що розташований поруч зі Славським. Взимку він стає меккою для поціновувачів лиж й сноубордів. Сюди легко дістатись залізницею чи власним транспортом. Гірськолижний  комплекс може похизуватися розвиненою інфраструктурою та хорошим обслуговуванням. Тут проклали понад 9 000 м трас різного рівня складності, які регулярно обслуговують ратраками.

Окрім неймовірних краєвидів Карпат, вас приємно вразить цінова політика: абонемент на цілий день катання в будні коштуватиме 550 гривень, прокат повного комплексу спорядження – 200 гривень. Для учасників бойових дій діятимуть знижки.

Також на базі «Захара Беркута» працює лижна школа для дітей і дорослих. Всі інструктори школи сертифіковані. Деякі з них, окрім «Захара Беркута», працюють також і на провідних європейських курортах, в тому числі і на «Куршевелі». Вони мають постійних клієнтів, котрі воліють досліджувати нові та улюблені гірськолижні локації лише в парі з перевіреним інструктором.

Гірськолижний відпочинок не обмежується лише спортом: на території комплексу є готель на 24 номери, де туристи можуть відпочити після катання та відчути атмосферу карпатської гостинності. Також для відновлення сил на курорті є особливе карпатське спа: чан із джерельною водою та сауна з міні-басейном і джакузі.

«Захар Беркут» активно впроваджує нововведення, які сприятимуть якісному відпочинку. Вже цього року тут планують запровадити пілотний проект скібуса (автобуса для лижників), який підвозитиме туристів із готелів Славського. Також діятиме додатковий витяг для дітей та початківців (мультиліфт) біля проміжної станції витягу, сноупарк для любителів екстриму.

Загалом, постійні оновлення інфраструктури курорту тривають упродовж останніх п’яти років. За цей час провели реновацію номерного фонду готелю, збудували літній басейн та дитячий майданчик, облаштували благоустрій території. Звісно, на цьому курорт не планує зупинятись, адже, зважаючи на зростаючий попит, виникає потреба у встановленні більш сучасного, швидкого підйомника. Наступного року «Захар Беркут» планує розпочати будівництво нового витягу. Він зможе значно швидше підіймати більшу кількість туристів.


Читайте також:
4 Грудня, 2019 13:10
Евгений На Захар Беркуті немає штучного осніження, що робить його залежним від природних опадів снігу.
Зі снігом останні роки, постійні проблеми. Про гарний сервіс тут явно перевищили)
Немає альтернативи Буковелю поки що.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!