Горіховий дім відремонтує будівлю на Личаківській під соціальний центр. Візуалізація

3185 1
У центрі опікуватимуться жінками у кризових ситуаціях.

Горіховий дім планує відкрити у Львові соціальний центр. Відповідні містобудівні умови на реконструкції будівлі на Личаківській, 90 погодили сьогодні, 22 листопада, під час засідання виконкому ЛМР.

Висота будівель не має перевищувати 10 м, а площа забудови – наявний. Після реконструкції будівлі благодійний фонд має передати її на баланс управління комунальної власності ЛМР.

Благодійна організація «Фонд Горіховий дім» орендує приміщення площею 148,8 кв. м на Личаківській, 90 з 2016 року. Торік договір оренди продовжили на 15 років. Тут облаштують Центр інтегральної опіки для жінок у кризових ситуаціях, у якому жінки проживатимуть жінки,а також буде громадський простір із їдалнею та міні-пекарнею.

Додамо, що «Горіховий дім» – це соціальний бізнес, який допомагає жінкам у кризових ситуаціях. Його створили ґрантові кошти, а коли вони закінчились, фонд відкрив пекарню, де працювали самі жінки. 

Візуалізації з виконкому ЛМР


Читайте також:
22 Листопада, 2019 13:52
666 ... а ще давнішого фото не знайшли ? ... та і за таку світлину давнього Львова дякую ... дайош ісчо ! ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!