«Гранд готель» у Львові має демонтувати самовільно встановлений дашок

4273 0
Управління охорони історичного середовища ЛМР надіслало до керівництва готелю відповідне звернення.
фото: Зручне місто

фото: Зручне місто

Управління охорони історичного середовища вимагає демонтувати самовільно встановлений дашок при вході до «Гранд готелю» на головному фасаді на просп. Свободи, 13, повідомляє прес-служба ЛМР.

Управління звернулося до керівництва готелю з відповідним листом.

«Будинок на пр. Свободи, 13 належить до пам’яток архітектури та містобудування місцевого значення. З метою забезпечення збереження пам’ятки звертаємося з вимогою демонтувати самовільно встановленого дашка при вході до готелю на головному фасаді на пр. Свободи, 13.

За невиконання законних вимог посадових осіб органів охорони культурної спадщини щодо усунення порушення вимог законодавства про охорону культурної спадщини або створення перешкод для їх діяльності винні особи притягуються до адміністративної чи кримінальної відповідальності», – йдеться у листі.

Нагадаємо, нещодавно було демонтовано скляну надбудову «Гранд Готелю», яка була встановлена минулого року зі сторони проїду Крива Липа.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!