Григорій Козловський збудує у Винниках спортивний табір для дітей. Схема

9297 0
На проектованій ділянці хочуть побудувати спортивну базу із літніми та зимовими атракціями.
Фото: amazonaws.com

Фото: amazonaws.com

Депутат Львівської міської ради Григорій Козловський планує побудувати дитячо-юнацький спортивний табір. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на оприлюднений на сайті Винниківської міськради детальний план території.

На проектованій ділянці у 77 га може з’явитися спальний корпус для табору, приміщення санаторію на 200 місць, процедурний корпус, харчоблок табору, критий манеж, футбольні поля, траси для велосипедного, гірськолижного спорту, підйомник, витяг, пірс, басейн, гелікоптерний майданчик для рятувальної служби, прокат спорядження, елінг, вбиральні, відкритий паркінг на майже 600 місць. За попередніми розрахунками, вартість проекту становить 20 млн доларів. 

Читайте також: !Фест планує збудувати шестиповерховий будинок біля парку культури у Львові

Згідно з рішенням сесії, торік у листопаді ТОВ «Краківський Ринок» передав у суборенду 17,3 га території біля Винниківького озера фірмі, власником якої є Григорій Козловський, для обслуговування озера, створення відпочинкового комплексу «Академія Футболу» та розроблення детального плану території.

За словами міського голови Винників Володимира Квурта, ділянку довелося передати в суборенду, оскільки «Краківський ринок» не мав можливості інвестувати в оновлення об’єкту.

Свої пропозиції до детального плану винниківчани можуть подавати до 6 березня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!