Гич Оркестр і Джалапіта збиратимуть у Львові гроші для військових

2022 0
У четвер, 4 вересня, о 18:00 у Львові відбудеться благодійний концерт львівських гуртів Гич Оркестр, Lemko Bluegrass Band (LBВ) та Джалапіта на підтримку українських добровольців, які відправляються в зону бойових дій на захист України.
Фото з Facebook організаторів

Фото з Facebook організаторів

Зібрані кошти підуть на закупівлю продуктів та необхідного інвентаря для батальйону спеціального призначення «Чернігів», в якому служать добровольці з Галичини та Прикарпаття, інформують організатори.

Всі кошти, зібрані на концерті, будуть витрачені на необхідні побутові речі. Також можна приносити все, що зараз необхідне бійцям: шкарпетки, фліси, теплих одяг, спальники, каремати, консервовану Їжу, засоби гігієни, сигарети, саперні лопати та інше, що може знадобитися нашим воїнам в польових умовах.

Організацією зборів займаються безпосередньо самі музиканти, без політиків і піарщиків.

«Беріть з собою діток! Під час концерту в них теж буде можливість підтримати своїх захисників, надіславши їм малюнки та листівки», – додають організатори.

Коли: 4 серпня, четвер, 18:00.

Де: подвір’я Музею ідей на вул. Валовій, 18.

Читайте також: Завтра у Львові для військових збиратимуть ліки. Перелік медикаментів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!