Христина Погранична стала переможницею Всесвітньої гімназіади

2860 0
Українська гімнастка зі Львова здобула золоту медаль у індивідуальному багатоборстві.
Фото: Федерація гімнастики України

Фото: Федерація гімнастики України

Львів’янка Христина Погранична здобула золоту медаль у індивідуальному багатоборстві на Всесвітній гімназіаді у Марракеші (Марокко), повідомляє Федерація гімнастики України.

Крім львів’янки, призові місця у змаганнях завоювали киянка Вікторія Онопрієнко та юніорська збірна України у складі Олександри Яремчук, Анни Галасюк, Анастасії Валентірової, Юлії Третяк, Таїсії Мосолової і Дани Кузьмич.

Читайте також: Львів визнали найспортивнішим містом України

Нагадаємо, 7 лютого Христина Погранична перемогла у змаганнях серед кандидатів у майстри спорту та здобула Кубок України з художньої гімнастики. Пізніше Христина виборола право України брати участь у юнацьких Олімпійських іграх. Львів’янка є чинною чемпіонкою України з художньої гімнастики. Раніше вона перемогла у змаганнях у ОАЕ, Естонії, Угорщині, Португалії, Словаччині. Христина є переможницею та призеркою понад 140 міжнародних та всеукраїнських турнірів. Від 2016 року є членкинею юніорської збірної України з художньої гімнастики, вважається однією з найсильніших гімнасток-юніорок в Україні. На початку березня львів’янка здобула два золота на змаганнях у Латвії, а також отримала п’ять медалей «Кубку Дерюгіної».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!