Христина Соловій виклала свій дебютний альбом в інтернеті. Де послухати?

4785 0
Дебютний альбом Христини Соловій «Жива вода» вже доступний онлайн. А невдовзі на одну з пісень буде презентовано й кліп.
Фото: прес-служба Христини Соловій

Фото: прес-служба Христини Соловій

22 вересня 2015 р. відбувся реліз дебютного альбому Христини Соловій «Жива вода», до якого увійшли народні пісні та дві композиції авторства самої Христини. Десять пісень платівки – українські народні в авторській адаптації Святослава Вакарчука.

Записати альбом народних, зокрема лемківських пісень, було давньою мрією Христини, тож за початковим задумом дебютна платівка молодої співачки мала складатися виключно з них.

Однією з найвідоміших лемківських пісень є «Под облачком». Для Христини ж вона є особливою, бо, за її словами, саме завдяки цій пісні, вона дізналася про своє лемківське походження, вперше почувши її у 11 років. Тож саме на цю композицію вже знято другий кліп співачки, над яким працювала київська команда Red Glass Production. Прем’єра кліпу «Под облачком» запланована на початок жовтня.

Альбом вже доступний на iTunes, Google Play та інших цифрових платформах. На дисках альбом з’явиться трохи згодом.

Прослухати пісні альбому можна на сторінці Христини Соловій в Soundcloud.

Концертна ж презентація альбому відбудеться також 22 вересня 2015 року на музичній сцені фестивалю ГОГОЛЬFEST

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!