Хто і що співатиме на концерті у пам'ять про Кузьму

7858 0
Організатори концертів пам'яті Андрія Кузьменка у Києві та Львові розповіли про те, хто з виконавців і які пісні готує для виступу.

Зокрема, фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк виконає баладу «Спи собі сама», а один із солістів ТНМК – Фагот – пісню «Пусти мене». Іван Дорн заспіває «Танець пінгвіна», кавер-версія на який увійшла до його торішнього альбому Randorn. Лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук виконає пісню «Мовчати» і, можливо, в дуеті з однією з українських співачок. Також на концерті виступить Ірина Білик, але ще невідомо, з якою саме композицією з репетуару гурту «Скрябін», інформує cultprostir.ua.

Крім згаданих вище, учасники концерту планують виконувати такі пісні (неповний список):

Руслана – «Очі»

Олександр Положинський – «Історія»

Валерій Харчишин – «Кинули»

Олександр Пономарьов – «Сам собі країна»

Женя Галич – «Бультер'єр»

Світлана Лобода – «Нікому то не треба»

Віктор Павлік – «Годинник»

Марія Бурмака – «Говорили і курили»

«Антитіла» – «Кораблі»

Дмитро Шуров – «Шампанські очі»

«Брати Гадюкіни» – «Ти моє море

Тарас Чубай – «Птахи»

С.К.А.Й. – «Друг»

Наталя Могилевська – «Старі фотографії»

Нагадаємо, 21 червня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться концерт пам’яті Андрія Кузьменка (Кузьми). У продажу вже з'явилися квитки на концерт, присвячений вшануванню пам'яті українського рок-музиканта, а також оголошено повний список його учасників.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!