Хто купить «Буковицю». На Львівщині продають гірськолижний курорт

11722 0
Стартова ціна спортивно-відпочинкового комплексу – понад 166,5 млн гривень.
Фото:bukovytsia.com

Фото:bukovytsia.com

Гірськолижний курорт «Буковиця», що поблизу Борислава, виставили на аукціон. На електронному майданчику Prozorro стартова ціна спортивно-відпочинкового комплексу становить понад 166,5 млн гривень.

Читайте також: Туристичні об'єкти Львівщини об'єднають веломаршрутом

Йдеться про спортивно-відпочинковий комплекс «Буковиця». Продають комплекс разом із готелем, кафе, прокатом гірськолижного спорядження. Площа земельної ділянки спортивно-відпочинкового комплексу становить понад 10 га. Сам готель має 18 номерів і площу 2 тис. кв. м. Також є паркінг на 600 автомобілів. Ще на території комплексу є медпункт, дитяча школа спортсменів площею 130 кв. м, власна система водопостачання та засніження трас, озеро на 10 тис. куб. м, два витяги бугельного типу та витяг крісельного типу, два ратраки для облаштування трас.

Також в описі лоту йдеться, що комплекс продається із 15 га землі, відведеної для розвитку інфраструктури курорту. Там планували та вже розробили проєкт для будівництва парку розваг круглорічного формату. 

Читайте також: Поблизу Львова планують облаштувати найбільший розважальний парк у Східній Європі

Нагадаємо, у січні 2016 року поблизу Борислава, на схилі гори «Буковиця», відкрили новий гірськолижний курорт.

За даними системи YouControl, кінцевим бенефіціарним власником курорту є Світлана Мицак із Борислава. Вона, а також Віталій Мицак і Владислав Дурбак вказані як засновники ТзОВ «Буковиця».

Подружжю Мицак належить ТОВ «Укрмашсервіс». У 2013 році Віталій Мицак був заступником голови Державного департаменту України з питань виконання покарань, що опікується в’язницями. Віталій Мицак є співвласником  ПАТ «Дрогобицький завод газової апаратури».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!