Хто з львів'ян іде в парламент з «Голосом» Вакарчука. Перелік. Доповнено

18785 2
Сьогодні на з'їзді оголосили список партії та мажоритарників.
Фото: Голос

Фото: Голос

Сьогодні, 8 червня, під час зїзду партії Святослава Вакарчука оголосили список кандиддатів до парламенту. Серед них є і львів'яни або уродженці Львова.

На першому місці у списку партії – сам Святослав Вакарчук, який походить зі Львова. На 7-му місці у списку – ще один уродженець Львова Ярослав Юрчишин, громадський активіст, екс-керівник Transparency International в Україні. Під №11 – уродженець Львова і випускник Львівського університету Франка, юрист Олександр Курдидик. Під №15 – Роман Лозинський, екс-голова УГП, тепер безпартійний.

Додамо, під №30 у списку Святослава Вакарчука є ведучий Сергій Притула, під №8 іде журналіст Сергій Рахманін, а під №3 є Кіра Рудик, керівниця українського відділення компанії Ring, що її недавно викупила Amazon. Також у списку Святослава Вакарчука колишні заступниці міністрів освіти та охорони здоров'я відповідно Інна Совсун та Ольга Стефанишина. Також у списку є львів'янка Ярина Ключковська, яка працює у галузі комунікації, зокрема кризової, та журналістка, випускниця ЛНУ Анастасія Розлуцька. Окрім того, у списку є делегати від УГП Юлія Гвоздович та Богдан Панкевич. З повним списком від партії Святослава Вакарчука можна ознайомитись за посиланням.

Читайте також: Підприємці, проповідник і депутати. У Садового розповіли, кого ведуть в парламент

Нагадаємо, раніше стало відомо, що серед мажоритарників «Голосу» у Львові та у Львівській області будуть колишні члени УГП, серед яких Наталія Піпа (115) з ГО «Кращий Сихів», Галина Васильченко (118) – колишня голова львівського осередку УГП, Олег Шиба (119) – президент Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова і волонтер, Віталій Андрейко (122) – депутат Яворівської райради, Тарас Чолій (123) – депутат ЛМР, громадський діяч, Володимир Гаврон (126) – депутат Жидачівської райради, волонтер.

Сьогодні ж до них додались Марта Романяк (116) – керівниця управління інформаційних технологій ЛМР, Ярослав Рущишин (117) – підприємець, співзасновник Студентського братства, Тарас Єлейко (120) – військовий, Дмитро Огньов (121) – директор фермерського господарства «Меринос-Захід», Валентина Ведровська (124) – засновниця БФ «Українська галицька фундація».

Читайте також: Міністерка зі Львова іде в парламент із Гройсманом

Під час виступу на з'їзді Святослав Вакарчук зазначив, що люди зі списку партії робитимуть усе, щоб допомогти кандидатам на округах, а мажоритарники мають зробити усе, щоб люди зі списку потрапили до Верховної Ради.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський достроково припинив повноваження Верховної Ради, нові вибори заплановані на 21 липня.

 


Читайте також:
9 Червня, 2019 09:14
666 ... виборчий бенкет в українській владі продовжується ... коміки -півуни і півухи ,активісти-волонтери ... кого нам тільки не пропонують обрати-купити) ... та їх навіть пробувати не треба (ні на смак , ні на запах) ... гів.но воно і є [***] ... АЛЕ ... " .. мне за державу обидно .. " ... яка то мерзота отак знущається-сміється з нашої України ? ...
9 Червня, 2019 08:31
Вікторія Виправте, будь ласка, "повноваження" у останньому абзаці
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!