Хвостатий Фреді та його друзі-песики шукають нові домівки. Фото

1591 0
Тварини можуть перебувати тут упродовж 21 дня.

У ЛКП «Лев» просять львів’ян прилаштувати собак, що наразі перебувають під опікою підприємства. Тварини можуть перебувати тут упродовж 21 дня. Якщо за цей час їх не прилаштовують, то випускають на місце відлову. 

ЛКП «Лев» розташоване на вул. Промисловій, 56 та працює щоденно з 8:00 до 20:00 години, а комунальна ветеринарна клініка при ЛКП – цілодобово. 

Лагідна та невелика на зріст красуня Бенджі. Хвостата трохи боязлива, тому ідеальний варіант для неї - дім, у якому господарі не залишатимуть її надовго саму. Окрім цього, Бенджі обожнює, коли її гладять.

Еллі – молода чотирилапа красуня, яка стане чудовим домашнім улюбленцем для людей, які мріють про собаку невеликих розмірів. Окрім цього, Еллі добре піддається навчанню.

Молода та активна Харлі. Чотирилапа метис ягдтер'єра та фокстер'єра, що видно по зовнішнім ознакам та характеру. Харлі добре гуляє на повідку, слухняна і має здібності до навчання.

Пайпер - чотирилапа красуня, віком близько року. Хвостата має здібності до навчання та може проживати в сім‘ї, де є діти, які люблять тварин.

Каіра - метиска вівчарки. Чотирилапа слухняна та добре піддається навчанню.

Молода енергійна та дружня Джесіка. Собака може проживати і в квартирі, і на просторому подвір'ї.

Гавкучий та спостережливий Фреді. Хвостатий має здібності до навчання, тому стане для свого господаря чудовим охоронцем.

Лагідна, чемна і слухняна Мула, яка досі шукає люблячих господарів. Чотирилапа добре гуляє на повідку, швидко навчається і може проживати в квартирі.

Чотирилапа віком близько року Адель. По її поведінці та хутрі видно, що вона донедавна була домашньою. На жаль, її термін перебування в ЛКП «Лев» закінчується, тож терміново шукаютб для неї господарів.

Молода та енергійна Чилі. Хвостата має здібності до навчання, тому стане для свого господаря спостережливим охоронцем. Чилі потребує просторого дому та теплого місця для відпочинку, адже у неї коротке хутро.

Уся - собака-друг, яка досі в очікування свого господаря. Хвостата обожнює гуляти на повідку і для своїх господарів стане вірним другом.

Лея - метиска лайки. Чотирилапа енергійна, грайлива і гавкуча, тож стане для господаря вірним другом та пильним охоронцем.

Собака-друг Люся. Хвостата спокійна і може проживати в сім’ї, де є діти, які люблять тварин.

Фото Ірини Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!