IKEA оголосила, коли відкриє перший магазин в Україні

7389 0
IKEA заявила про плани відкрити магазин в Україні упродовж двох років.
фото: ікеа - franchisor.ikea.com

фото: ікеа - franchisor.ikea.com

Представники шведської мережі магазинів меблів і товарів для дому IKEA офіційно повідомили, що вивчає український ринок і планує протягом двох років відкрити магазин в Києві.

Менеджер з розвитку бізнесу IKEA Південно-Східна Європа Владіслав Лаліч (Vladislav Lalic) під час зустрічі із мером Києва Віталій Кличком повідомив, що зараз IKEA вивчає варіанти найсприятливішої бізнес-моделі, яка б дозволила компанії реалізувати плани у столиці вже протягом одного-двох років. Він додав, що рішення про подальші кроки буде ухвалене з урахуванням результатів дослідження ринку та уподобань українських споживачів, інформує офіційний інтернет-портал Києва.

Читайте також: Хто ще прийде на Львівщину? Роман Матис про інвестиції і комунікацію з Європою

Мережу в Україні розвиватиме «IKEA Південно-Східна Європа», яка є частиною IKEA Group (Ingka Holding B.V.). Компанія веде роздрібний бізнес IKEA у Хорватії, Сербії, Румунії та Словенії, передає DW.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що меблевий гігант IKEA планує відкрити завод на Львівщині


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!