IKEA відкриває онлайн продажі в Україні

10534 0
Можливість замовити та оплатити товар з'явиться вже з наступного тижня.
фото: franchisor.ikea.com

фото: franchisor.ikea.com

Шведська компанія з продажу меблів IKEA вперше починає офіційні продажі в Україні, спочатку в режимі замовлення в інтернеті та доставки додому. Про це повідомляє ВВС. Україна.

На українському сайті компанії вже доступний перелік товарів та ціни на них, але ще немає можливості замовити. Офіційно IKEA поки що не підтверджує старт продажів, проте співрозмовники ВВС News Україна, близькі до компанії, вказують, що можливість замовити та оплатити товар з'явиться вже з наступного тижня. Про це офіційно повідомлять згодом.

Читайте також: Компанія з Львівщини запустила завод із виробництва пектину

Нагадаємо, у 2017 році Львівська ОДА звернулася до представників компанії «IKEA» з пропозицією відкрити на території Львівщини завод з обробки деревини. Пізніше шведська мережа магазинів меблів та товарів для дому підтвердила наміри зайти на ринок України. Тоді йшлося про відкриття магазину в одному з торговельних центрів Києва. У 2018 році влада області також провела переговори з виробничим підрозділом корпорації.

У липні цього року IKEA запустила сайт для України та почала набирати персонал. Відкрити магазин міського формату в Києві планували наприкінці 2019 року.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!