Іспанія пропонує бронювати в них відпустки з 1-го липня

7402 0
Туристів впускатимуть із 1-го липня.
Фото: Postimees.ee

Фото: Postimees.ee

Іноземних туристів в Іспанію почнуть впускати з 1 липня 2020 року. Про це заявив прем’єр-міністр країни Педро Санчес, повідомляє Громадське з посиланням на El Pais.

Читайте також: Які країни відкриють свої кордони цього літа. Перелік і дати

«Цього літа туристичному сезону бути», — сказав очільник уряду і наголосив на «фундаментальному значенні» гостинності й туризму для іспанської економіки.

Раніше, за песимістичними прогнозами, туристичний сезон в Іспанії планували відкрити не раніше кінця липня, через що він повноцінно взагалі міг не відбутися. Потім влада припускала, що спочатку відновиться внутрішній туризм. Тепер прем’єр заявив про допуск в країну іноземців.

«Іноземні туристи тепер також можуть планувати свою відпустку у нашій країні», — сказав Санчес і зазначив, що Іспанія приймає понад 80 мільйонів туристів щороку.

Читайте також: Безпечні подорожі. Країни ЄС домовилися про правила літніх відпусток

Раніше популярний туристичний курорт Іспанії — острів Майорка — планував запустити «пілотний проєкт» для відновлення туристичного сезону, який постраждав через пандемію коронавірусу.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!