Із 1 вересня школярі почнуть вивчати фінансову грамотність

3544 0
Із посібника учні дізнаються про сучасну фінансову систему, фінансові установи та їхні послуги.
ілюстративне фото: uk.etcetera.media

ілюстративне фото: uk.etcetera.media

Учні 9-х та 10-х класів із першого вересня почнуть вивчати фінансову грамотність. Про це повідомляють на Урядовому порталі.

Читайте також: Що ви та ваші діти знаєте про гроші: інтерактивний тест

Програму, навчальний посібник та робочий зошит «Фінансова грамотність. Фінанси. Що? Чому? Як?» створили в 2019 році. Вони повністю враховують зміни в фінансовій галузі за останні 5 років.

У програмі є блоки про основні права споживачів фінансових послуг, правила безпечної роботи з платіжними картками, криптовалюти, електронні гроші, платіжні інтернет-інструменти тощо. Із посібника учні дізнаються про сучасну фінансову систему, фінансові установи та їхні послуги.

Читайте також: В Україні скасували указ про шкільну форму

За підсумками курсу школярі зможуть навчитись ефективно управляти власними фінансами та відповідально користуватись фінансовими послугами. Навчальний посібник та робочий зошит можна завантажити на сайті МОН.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!