Коли на вулиці Львова виїдуть вживані норвезькі автобуси

3762 3
Дизельний автобус наразі залишать тестувати на приміському маршруті.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Із січня наступного року до Львова розпочнуть постачати вживані автобусів Volvo із Норвегії. Такі дизельні автобуси вже тестували на міських та приміських маршрутах, однак курсувати у Львові будуть автобуси з газовими двигунами. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив голова правління «АТП-14630» Ігор Самардак.

«12-метровий автобус частково низькопідлоговий, що працює на дизельному паливі, ми протестували на міських та приміських маршрутах. Із нового року очікуємо поставки газових, які будуть їздити в місті. Вони такі, як дизельні, відрізняється там лише двигун», – каже він.

Читайте також: Львівелектротранс отримав перші 10 нових тролейбусів Електрон. Фото дня

Однак, за словами Ігоря Самардака, усі автобуси не поставлять до Львова одразу.

«Спочатку ми випустимо їх на один маршрут, потім перекидатися на інший по мірі надходження. Можливо, вони курсуватимуть на тих маршрутах, що їх тестували - 14, 23, 31. Поставки починають у січні», – додає він.

Дизельний автобус наразі залишать тестувати надалі для приміського маршруту та будуть аналізувати, де він більш рентабельний щодо розходу палива.

Нагадаємо, що 4 листопада львівські приватні перевізники почали тестувати вживані автобуси Volvo, які планували придбати одразу кілька перевізників: ТзОВ «Міра і К», ТзОВ «Фіакр Львів» і «АТП-14630»Його мали тестувати на маршрутах №31, 23 та 14.

Ольга Коваль


Читайте також:
30 Грудня, 2019 17:19
ззаспокійлеве для "Сергія&q ... ці автобуси не купляються за кошти міського бюджету ... подивіться , хто власник-перевізник на маршрутах , де планують запустити ці вживані частково низькопідлогові дизельні автобуси із газовими двигунами ...
30 Грудня, 2019 17:13
666 ... "..дизельний автобус.." , "..з газовими двигунами.." , "..частково низькопідлоговий.." ... це -- плявааще ! ... дайош ісчо !!! ... Слава Україні ! ...
30 Грудня, 2019 16:48
Сергій А де наші львівські, чому за мої кошти купляють імпорний хлам?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!