Із вулиць Львова почнуть евакуйовувати покинуті авто

4855 2
Власникам авто попередньо надсилатимуть листи з проханням самостійно прибрати авто з вулиці.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Із наступного тижня у Львові почнуть посилено евакуйовувати давно покинуті автомобілі, які припарковані на вулиці. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Я прийшов — авта нема. Як у Львові забрати машину зі штрафмайданчика

«В місті виявили майже 70 адрес, де розміщені закинуті автомобілі. Власників машин просять їх забрати, адже з понеділка всі ці машини, які заважають руху пішоходів чи транспорту, роботі санітарно-очисної техніки, чи порушують правила благоустрою, будуть евакуйовувати на арештмайданчик», — повідомив заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак.

Районні адміністрації Львова обстежили вулиці та виявили 67 покинутих авто. Якщо вдасться з’ясувати їхніх власників, їм скерують відповідні звернення, після чого авто заберуть на арештмайданчик.

Читайте також: Водіям нагадують про ввімкнення фар поза межами міст та сіл

Додамо, що раніше у коментарі Tvoemisto.tv керівник управління безпеки міста Юрій Діль зазначав, що евакуйовані авто забиратимуть на майданчик, який облаштують у Мурованому, де їх зберігатимуть упродовж трьох років.

 

 

 


Читайте також:
10 Листопада, 2018 01:10
Петро А як дізнатись телефон куди можна повідомляти про такі автівки???
9 Листопада, 2018 19:01
львів'янин Тільки сьогодні думав вранці про це, вкотре наштовхнувшись на авто, яке стоїть вже певно рік зі спущеними колесами.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!