Кабмін погодив кандидатуру нового голови ЛОДА

6229 0
Максим Козицький керує енергетичною компанією «Еко-Оптіма», що працює у галузі зеленої енергетики.
Фото: Дивись Інфо

Фото: Дивись Інфо

Кабінет міністрів погодив кандидатуру львівського бізнесмена Максима Козицького на посаду голови ЛОДА. Про це з посиланням на прессекретарку прем’єр-міністра Діану Давитян повідомляє Liga.net.

За її словами, відповідне рішення уряд прийняв на засіданні вчора, 27 грудня. Проєкт наказу про призначення передадуть президенту Володимиру Зеленському. Також учора Максим Козицький подав відповідну декларацію про доходи на сайті НАЗК.

Максим Козицький був одним із претендентів на посаду голови ЛОДА, якого президент Володимир Зеленський запропонував мешканцям Львівщини у фейсбук-опитуванні у червні. Натомість тоді головою Львівської ОДА призначили Маркіяна Мальського, якого учора, 26 грудня, президент звільнив своїм указом.

Максим Козицький керує енергетичною компанією «Еко-Оптіма», що працює у галузі зеленої енергетики та відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі Львівщини. Також Максим Козицький будує сонячні електростанції – ідеться про роботу компанії «Енергопарк «Яворів», електростанцію у Богородчанах в Івано-Франківській області, самбірські, радехівську та бориславську сонячні електростанції та інші. Окрім того, він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

Торік Максим Козицький отримав премію «Людина року» в номінації «Підприємець року». За даними сайту Чесно, у 2015 році він балотувався до Львівської облради від партії «Самопоміч», але не пройшов. Також Максим Козицький був членом партії «Фронт змін».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!