Кабмін призначив колишнього заступника голови ЛОДА замміністром розвитку громад і територій

3064 0
Лозинський займатиметься політикою у галузі будівництва, містобудування, просторового планування територій та архітектури, технічного регулювання та енергоефективності.
Фото: Форум місцевого розвитку

Фото: Форум місцевого розвитку

Кабінет Міністрів призначив заступників міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова. Першим заступником міністра став Василь Лозинський. Про це повідомляє пресслужба Міністерства.

Лозинський займатиметься політикою у галузі будівництва, містобудування, просторового планування територій та архітектури, технічного регулювання та енергоефективності. Раніше він працював у Міністерстві фінансів та першим заступником голови Львівської ОДА.

Профільними заступниками стали В'ячеслав Негода, Наталія Хоцянівська та Ганна Коваленко.

Читайте також: Сквер, літній театр та галерея на даху. У Львові планують відкрити багатофункціональний готель

В'ячеслав Негода займатиметься формуванням та реалізацією політики у галузях територіальної організації влади, адміністративно-територіального устрою, розвитку місцевого самоврядування. Наталія Хоцянівська відповідатиме, зокрема, за забезпечення формування та реалізацію державної політики у сфері ЖКГ, благоустрою, поводження з побутовими відходами. А Ганна Коваленко зосередиться на галузях регіонального розвитку, відновленні систем життєзабезпечення громад на підконтрольній території Донецької та Луганської областей.

Додамо, що Василь Лозинський народився 14 лютого 1986 року. Закінчив Львівський університет за спеціальністю «міжнародні економічні відносини», згодом також здобув юридичну освіту. 

Працював у Львівському університеті внутрішніх справ, потім – у Міністерстві фінансів, згодом – в управлінні економіки та інвестицій ЛОДА та в управлінні економіки та промислової політики ЛОДА. Також певний час очолював департамент економічного розвитку та інвестиційної політики ЛОДА. Згодом став першим заступником колишнього голови ЛОДА Маркіяна Мальського. Василь Лозинський одружений, має сина і доньку. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!