Кабмін звільнив львів’янина Юліана Чаплінського з посади заступника міністра

2938 0
Він працював у міністерстві з 29 вересня.
Фото: Львівський портал

Фото: Львівський портал

Уряд звільнив колишнього головного архітектора Львова Юліана Чаплінського з посади заступника міністра розвитку громад та територій. Про це Інтерфакс-Україна повідомив міністр Денис Шмигаль.

Зазначається, що причиною звільнення стала зміна міністра. Зокрема Юліан Чаплінський прийшов на посаду, коли міністерство очолювала Альона Бабак. Натомість із 4 лютого міністром призначили львів’янина Дениса Шмигаля.

Читайте також: Львів потребує радикальних підходів. Юліан Чаплінський про розвиток міста

Додамо, що з 2015 року Юліан Чаплінський працював керівником управління архітектури та урбаністики ЛМР та написав заяву на звільнення 11 вересня торік. Нині цю посаду обіймає Антон Коломєйцев. У Львові Юлан Чаплінський дотичний про проєктів Центру Шептицького, перебудови вілли на Єфремова та будівництва нового офісу Soft Serve. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!