Кабмін звільнив Євгена Кравцова з посади керівника Укрзалізниці

1777 0
Невдовзі оголосять новий конкурс на посаду.
фото: liga.net

фото: liga.net

Кабінет міністрів на засіданні сьогодні, 29 січня, погодив звільнення глави АТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на брифінг прем'єра Олексія Гончарука.

«Ми погодили звільнення керівника «Укрзалізниці». Це важливий, на нашу думку, крок для перезавантаження всього, що відбувалося у цій державній компанії», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укрзалізниця хоче збудувати житло та офіси на території приміського вокзалу

За словами Гончарука, невдовзі оголосять новий конкурс на посаду глави «Укрзалізниці».

Заява очільника Укрзалізниці Євгена Кравцова на звільнення за власним бажанням, передбачає його переведення на посаду заступника міністра інфраструктури. У випадку відхилення цієї заяви, звільнення Кравцова наглядовою радою буде коштувати компенсації близько 7 мільйонів гривень.

Читайте також: Частину львівського аеропорту таки пропонують для концесії. Деталі

Додамо, що 30 грудня 2019 року Кравцов заявив, що припиняє контракт із «Укрзалізницею», щоб почати роботу в публічному державному секторі.

Він працював в «Укрзалізниці» з січня 2015 року спочатку на посаді радника генерального директора, потім – директора з реформування, правової та майнової політики. 7 жовтня 2015 року, згідно з розпорядженням Кабміну, увійшов до першого складу правління «Укрзалізниці».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!