Карта непроїзних доріг Львова. Перелік

9998 0
У зв’язку з ремонтними роботами ряд доріг у Львові закриті для руху транспорту. Tvoemisto.tv пропонує їх перелік.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

Вул. Івана Франка

Ця вулиця закрита для проїзду транспорту у зв’язку з прокладанням трамвайної колії, що з’єднає Сихів та центр міста.

Таким чином з 1 березня вул Івана Франка закрили на ділянці від вул.Свєнціцького до вул.Снопківської. Ремонт триватиме до 7 липня. У зв’язку з цим змінився рух автобусних маршрутів: №26, 30, 4а та 53.

Пропонуємо схему об’їзду:

Переглянути повне зображення можна ТУТ

 

До 22:00 години 31 серпня цього року рух транспорту на вулиці Івана Франка на ділянці від Свєнціцького до вулиці Стрийської також закритий.

Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, об'їзд здійснюється за наступною схемою:

Переглянути повне зображення можна ТУТ

 

Вул. Мечнікова

Повністю для проїзду транспорту закрили вул. Мечнікова. Проїхати до полового будинку нині можна через вул. Некрасова. Ремонти на вул. Мечнікова планують завершити до 30 липня. Також, у зв’язку з ремонтними роботами, тепер трамвай №7 курсує за зміненим маршрутом – його кінцева зупинка тимчасово на вул. Пасічна

 

Вул. Городоцька

У зв’язку з необхідністю продовжити проведення підготовчих робіт, аварійно-відновлювальні роботи на шляхопроводі на вул.Городоцькій, 166 розпочали виконувати з 1 червня. Відтак, до 14 жовтня цього року рух транспорту тут буде заборонений. На реконструкцію моста з розширенням проїзної частини у міському бюджеті закладено 27 млн грн.

Через ремонтні роботи частина маршруток зазнає змін у русі. Переглянути повне зображення схеми об'їзду можна ТУТ.

 

Перехрестя вул. Стрийська – Івана Франка

13 червня, у Львові для руху транспорту закрили перехрестя вул. Стрийська – Івана Франка. У зв’язку з чим частина маршруток курсуватиме зі змінами у русі.

 

Переглянути повне зображення можна ТУТ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!