Катедральна площа у Львові потрапила до світової розмальовки

5472 0
25 березня 2016 року відбудеться світова прем’єра нової архітектурної розмальовки Стіва Мак-Доналда «Дивовижні споруди». До нової «книги» потрапить і зображення Катедральної площі у Львові.

25 березня 2016 року відбудеться світова прем’єра нової архітектурної розмальовки Стіва Мак-Доналда «Дивовижні споруди». Незабаром після прем’єри повинно з’явитися й українське видання цієї книги.

Читайте також: Патріотична розмальовка для дітей. Де завантажити?

Спеціально для українського видання автор «Дивовижних споруд» намалював на обкладинці  Катедральну площу у Львові, а також саморуч зробив українські написи на обкладинці.

Також для українського видання буде створено три малюнки, яких не буде у всесвітній версії книги.

А ось так виглядатиме сама розмальовка Львова:

Нагадаємо, що 28 липня 2015 року у Львові відбулась прем’єра книжки-ромальовки «Дивовижні міста». Тоді львів’яни мали змогу отримати книгу раніше, ніж у США. Графічні зображення дивовижних міст – справжні витвори мистецтва. До процесу розмальовування можна залучати як дорослих, так і дітей, щоб пізнавати разом цей неймовірний світ у всіх можливих барвах.

Читайте також: Дитяча розмальовка для вивчення цифр. Де завантажити?

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!