Керівника поліції Львівщини можуть звільнити через низький рівень розкриття злочинів

2577 1
Валерій Середа очолює поліцію Львівщини з кінця 2016 року.
Фото: Дивись інфо

Фото: Дивись інфо

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про звільнення керівників поліції у чотирьох областях, зокрема й у Львівській. Про це він повідомив під час колегії МВС щодо аспектів діяльності органів, пише УНІАН.

Читайте також: Поліція Львова запустила мобільний додаток My Pol

Спочатку Аваков звернувся до голови Нацполіції Сергія Князєва, щоб той конкретно назвав керівників областей, де спостерігаються найгірші показники у розкритті злочинів.

«Зважаючи на сукупність допущених недоліків в організації роботи із протидії злочинності, є суттєві нарікання на керівників наступних головних управлінь: Львівської, Закарпатської, Запорізької, Житомирської областей», – сказав Сергій Князєв.

Він додав, що готовий прийняти кадрові рішення щодо керівників зазначених областей.

Натомість Арсен Аваков наголосив, що «повинна бути відповідальність, і ці керівники повинні знайти іншу працю». Міністр додав, що очікує від голови Нацполіції відповідних подань до кінця сьогоднішнього дня, 23 серпня.

«Нам потрібні і кадрові, і структурні зміни. Я ще раз наголошую: я приймаю рішення про звільнення керівників главків Львівської, Закарпатської, Запорізької та Житомирської областей. Прошу відповідних офіцерів після засідання колегії зайти до мене для вирішення питання подальшого проходження служби», – сказав Арсен Аваков.

Читайте також: Скільки разів «мінували» Львівщину та що робить із цим поліція

Нагадаємо, з кінця 2016 року поліцію Львівської області очолює Валерій Середа. Із 2010 року він працював у Львівському державному університеті внутрішніх справ, а у 2014 році – став його керівником. Його загальний стаж служби в органах правопорядку України становить 25 років.


Читайте також:
23 Серпня, 2019 15:26
666 ... любого керівника можуть звільнити ... (перелік "за що" займатиме надто багато місця) ... і кожен наступний це знає ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!