Кілька вулиць Львова без води. Коли відновлять. Доповнено

1368 0
До обіду будуть вести ремонтні роботи на вулиці Героїв Майдану.
Фото: nastol.com.ua

Фото: nastol.com.ua

За інформацією гарячої лінії міста, на кількох вулицях Львова немає води. У зв’язку із заміною гідранта біля будинку №32 на вулиці Героїв Майдану, приблизно до 13:00 без водопостачання будуть вулиці Героїв Майдану, Лукаша та Остроградських.

Читайте також: Прогноз погоди у Львові: дощ та окрий сніг

Також через ремонтні роботи на вулиці Генерала Чупринки, до 15:00 год. без води залишилися адреси вул. Генерала Чупринки, 34, вул. Природна, 1.

Від учора без води й вул.Наукова, №44, №46, №48, №50, №52, №54, №56, №58, №62, №66, №68, №74, №76, №82 та №86 на вулиці Науковій. Водопостачання тут планують відновити до 17:00.

Доповнено:

Як інформує прес-служба ЛМР, ЛМКП «Львівводоканал» проводить ремонтні роботи з ліквідації витоків на кількох вулицях, урезультаті чого води не будеза адресами:

До 14:00 – вул. Замарстинівська (від вул. Липинського) та прилеглі вулиці – Мазепи, Райніса, Сеньковича, Сріблиста, Волошкова, Уманська, Шполянська, Хмільова, Плющева, Грабова, Міртова.

До 15:00 – вул.  Хімічна, вул. Дашкевича, вул. Жовківська, вул. Януша, вул. Городницька, вул. Замарстинівська (від вул. Липинського до вул. Хімічної), вул. Липинського (початок), у зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вул. Дашкевича, 2.

ЛМКП «Львівводоканал» просить вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!