Кінцеву зупинку тролейбуса №13 на проспекті Свободи можуть перенести

7405 0
На частині проспекту Свободи хочуть вивільнити смуги для руху на вулицю Гнатюка.
Фото: Андрій Бойко

Фото: Андрій Бойко

Кінцеву зупинку тролейбуса №13, який курсує за маршрутом площа Підкови — вулиця Грінченка, планують перенести з перетину проспекту Свободи безпосередньо на сам проспект, де тролейбус зупинятиметься навпроти ресторану «Галерея Лицарів». Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

Читайте також: Львів закупить 50 нових тролейбусів за кошти ЄБРР

За його словами, у межах рерганізації руху на Дорошенка, таким чином хочуть збільшити кількість смуг для проїзду на вулицю Гнатюка, якою й пересуватимуть приватні авто, після створення пішохідної зони на початку вулиці Дорошенка. Втім поки що такі зміни лише на етапі розгляду.

Додамо, що на тролейбусному маршруті №13 щодня з 6:00 до 22:00 курсують приблизно 11 тролейбусів із інтервалом 5-6 хвилин. Маршрут тролейбуса від вулиці Зернової до центру міста продовжили у 2015 році.

Читайте також: Із балансу Львівелектротрансу списали 12 тролейбусів та 18 трамваїв

Нагадаємо, вчора, 19 липня, у Львові почали встановлювати нові дорожні знаки, оскільки вже від завтра трамваї на вулиці Дорошенка зупинятимуться на зупинках, які перенесли ближче до проспекту Свободи. Реорганізацію руху планують запровадити за декілька тижнів, оскільки очікують на поставку нових світлофорів із Німеччини. 

Вікторія Ейсмунт

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!