Кобилу, яка в центрі Львова розтрощила лавку, усипили

7237 2
Вона сполохалась від феєрверку.
фото ігоря зінкевича

фото ігоря зінкевича

Кобилу, яка вчора, 2 листопада, ввечері у центрі Львова розтрощила лавку, усипили. Про це повідомляють на сторінці Каретного двору у Фейсбуку.

«Після трагедії одразу зв'язалися з ветеринарним лікарем Олегом Лободенком. За його вказівками, до його приїзду кобилі Фауні надавали необхідну першу допомогу, вкололи знеболювальне і заспокійливе. Найважливішим було знерухомити тварину, не даючи кобилі встати, адже вона могла нашкодити собі ще більше. Після транспортування на Каретний двір кобилою займався ветеринар. Однак отримані травми (осколкові переломи кількох кінцівок) ані в Україні, ані в країнах ближнього порубіжжя не лікують. Якщо була б зламана одна кінцівка, то можна було б продовжувати боротися за її життя. Тому прийняли рішення не мучити тварину», - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що  вчора, 2 листопада, на проспекті Свободи карета з кіньми виїхала на тротуар та знесла лавку. Є двоє потерпілих, серед яких 15-річна дівчинка, що сиділа на лавці.

Як повідомила речниця Патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій, троє іноземців запускали салют і сполохали коней. Коні вибігли на тротуар і налетіли на лавку, де сиділа 15-річна дівчина. Її з травмами госпіталізували до ОХМАТДИТу. Зі слів очевидців, потерпілих було двоє, але старший чоловік, ймовірно, фірман відмовися від допомоги медиків. Подію кваліфікували як ДТП з потерпілими. Справою наразі займаються слідчі.



Читайте також:
3 Листопада, 2019 14:10
Василь П. Перетворили чудове місто на якийсь суцільний феєрверк :( Ось що трапляється, коли гроші затьмарюють усе!
3 Листопада, 2019 12:27
Олександр А треба було усипити того, хто влаштував салют, а не кобилу.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!