Кокотюха видасть детектив про адвоката з Личаківської

4621 0
Видавництво "Фоліо" готує до друку новий детективний ретро-роман популярного українського письменника Андрія Кокотюхи, який восени представив свою ювілейну 50 книгу.

"Адвокат із Личаківської" перенесе читача до Львова початку XX століття, де переховується молодий киянин Клим Кошовий – утікач із в'язниці. Через збіг обставин чи власну лиху долю він опиняється біля померлого правника, відомого всьому місту. Шукати причини загадкової смерті доведеться головному герою книги та його другу, інформує Cultprostir.

Роман "Адвокат із Личаківської" стане першим твором з циклу ретро-детективів, які висвітлять перебіг соціально-політичних змін відразу кількох імперій на зламі епох. Видавництво "Фоліо" планує видати серію з 7 книжок. Наступна книга серії "Привид з Валової". 

Андрій Кокотюха - сучасний український письменник родом з Ніжина.

Впродовж 1999 — 2006 років побачили світ його книги: «Повернення сентиментального гангстера», «Нейтральна територія», «Ментовский город», «Отработанний матеріал», «Мама, донька, бандюган», «Криминальная Украина», «Криминальная Украина-2», «Криминальная Украина-3», «Почему Украина не Россия» (автор-упорядник), «Любити живих» (у співавторстві з Максимом Розумним), «Повзе змія», «Тайны и загадки Украины», «Резонансные дела МВД» (в співавторстві з Костянтином Стогнієм), «Шукачі скарбів», «Юля» (автор-упорядник), «Темна вода», «Зоопарк або Діти до 16 років». Крім того написав низку журнальних публікацій повістей та оповідань. За однією такою публікацією на студії ім. О. Довженка зняли кіно під назвою «Тупик» (режисер Григорій Кохан). За окрему платню писав «жіночі» оповідання. Пише українською і російською мовами. Низка його романів була екранізована.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!