Коли транспорт знову їздитиме через Личаківську

3695 0
На час ремонту міські автобуси та приватний транспорт об’їжджали Личаківську через вул. Зелену, Богданівську та Тракт Глинянський.
Фото: Андрій Білий / Facebook

Фото: Андрій Білий / Facebook

Завтра, 15 серпня, у Львові відкриють для проїзду транспорту вулицю Личаківську. Про це Tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За попередньою інформацією, пустити автобуси за старими маршрутами, якими вони курсували до закриття вулиці на ремонт, планують у четвер, 16 серпня, вранці.

Брифінг стосовно відкриття вулиці відбудеться завтра, 15 серпня, о 13:00. За інформацією прес-служби ЛМР, на ньому мають повідомити, коли саме відкриють Личаківську для проїзду приватного та громадського транспорту.

Читайте також: Вулиці Черемшини та Котика знову стануть односторонніми

Нагадаємо, ремонт на вулиці Личаківській розпочали торік у березні. Тоді вулицю частково закрили для поїзду. Наразі завершальні роботи тривають на ділянці розворотного кільця на Пасічній. Нещодавно на перехресті Мучна-Котика демонтували острівець безпеки, на який нарікали мешканці. Запустити трамвай на Личаківську планують із вересня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!