Коли львів'янам слід очікувати на гарячу воду? Оновлено

7133 0
З 10 травня у Львові відбуваються гідравлічні роботи, у зв’язку з чим припинене гаряче водопостачання у всіх районах міста. Tvoemisto.tv дізналося, коли львів’янам слід очікувати на централізоване гаряче водопостачання.
фото: 4vlada.com, dt.ua

фото: 4vlada.com, dt.ua

Як розповіла Анна Пещула, прес-секрета ЛКМП «Львівтеплоенерго», на сьогодні на деяких ділянках у Львові тривають ремонтні роботи із ліквідації виявлених ушкоджень і дефектів. Нагадаємо, під час гідравлічних випробовування на магістральних теплових об’єктах було виявлено близько 90 проривів, а саме 83 прориви були великими. Вони у свою чергу не дозволяли виявити маленькі дефекти.

«Ліквідувавши великі прориви ми виявили ще близька 100 незначних ушкоджень. На сьогодні близько 60% усіх проривів ліквідовано. Відповідно, у цих місцях уже відбувається заповнення теплових мереж водою. Тому львів’янам слід очікувати на гарячу воду уже з 11 червня, як було анонсовано раніше», - розповідає Анна Пещула

Єдине,на що наголошує Анна Пещула, не усі вулиці одночасно отримають гаряче водопостачання. Це було відбуватись поступово у силу того, де ліквідовані пошкодження. Щодо Сихова – там тривають ще ремонтні роботи у районі Верхнього Шувару. Оскільки, це центральна магістраль, то від неї залежить увесь Сихівський район. На сьогодні, там 80%усіх робіт уже виконано. Після завершення усіх робіт мешканцям району відновлять гаряче водопостачання.

ЛКМП «Львівтеплоенерго» обслуговує усі райони Львова, окрім Залізничного. Інформацію щодо останнього Tvoemisto.tv ще з’ясовує.

Як повідомляє zaxid.net у п’ятницю, 10 червня, зранку повністю відновлять подачу гарячої води у Залізничному, Шевченківському, Франківському, Личаківському районам та на вул. Стрийській. Проте до 11 червня, як планувалося раніше, не вдасться підключити гарячу воду мешканцям більшої частини Сихівського району, оскільки там тривають роботи на тепломережі під ринком «Шувар». На це знадобиться ще кілька днів

Читайте також: Львів – без гарячої води: за газ доведеться платити більше

Нагадаємо, щорічні гідравлічні випробування у Львові розпочалися цьогоріч з 10 травня. На час гідравліки призупинили подачу гарячої води усім споживачам. Тоді повідомляли, що у разі виникнення пошкоджень теплових мереж на окремих вулицях, термін відключення гарячої водопостачання може бути продовжено.

Розмовляла Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!