Коли реконструюють парк «Білогорща» у Львові

3178 0
На перший етап реконструкції виділили 6,6 млн гривень.
Фото: s.pb.org.ua

Фото: s.pb.org.ua

У Львові до кінця року реконструюють частину парку «Білогорща». Відділ екології ЛМР підписав угоду з підрядником на 6,6 млн гривень, пише Zaxid.net.

Читайте також: У Львові розпочали реконструкцію Замарстинівського парку. Фото 

Парк розташований між житловими масивами Левандівки та Білогорща. Торік проект брав участь у Громадському бюджеті Львова. Реконструкція «Білогорщі» передбачає озеленення, оновлення доріжок, облаштування освітлення, дитячих та відпочинкових зон.

За словами головного спеціаліста відділу екології та природних ресурсів ЛМР Ігора Тупіся, площа парку дуже велика, тож цей проект впроваджуватимуть у два етапи.

На першому етапі, який передбачає відновлення головної алеї та висадження понад 1,7 тисяч дерев, реконструкцією займатиметься ТОВ «Арка-Пік». Крім цього, вздовж алеї мають облаштувати 5 дитячих майданчиків та встановити лавки. Роботи планують розпочати у серпні, а завершити — наступного року.

Читайте також: Подвір’я, стадіон, операційна. Топ-3 переможці Громадського бюджету Львова. Фото

На другому етапі, який впроваджуватимуть наступного року, передбачено прокласти доріжки парку, створити майданчик для вигулу собак, скейт-парк, велотрек та облаштувати місця для розведення вогнища.

Додамо, що ТОВ «Арка-Пік» було одним із виконавців ремонтних робіт на площі Митній у Львові. Цього року компанія виграла тендер на відновлення руїн Високого Замку. Згідно з даними Youcontrol, ТОВ «Арка-Пік» зареєстроване у Львові та здебільшого займається будівництвом житлових і нежитлових приміщень. Керівником компанії є Сергій Захарчук.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!