Коли у львівських школах пролунає останній дзвінок

6302 0
Цього року навчання у школах завершуватимуть поступово.
Фото: unian

Фото: unian

Із 25 травня в українських школах розпочнуть поетапне завершення навчального року. Про це під час години запитань до Уряду у Верховній Раді повідомила очільниця Міністерства освіти і науки Лілія Гриневич, передає Interfax-Україна

За її словами, учні 11 класу завершуватимуть навчання після 22 травня, початкова школа — з 25 по 31 травня, а базова школа завершить навчання після 31 травня.

Раніше у коментарі Tvoemisto.tv керівниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик розповіла, що у львівських школах свято останнього дзвінка відбудеться 25 травня. 

Читайте також: «Випускний» буде і крапка. Як у Львові збирають тисячі гривень на розкішні бенкети

Нагадаємо, з 22 травня по 13 червня в Україні триватиме Зовнішнє незалежне оцінювання. Після 22 червня випускники отримають атестати, після чого зможуть взяти участь у вступній кампанії до вищих навчальних закладів.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!