Коли у Львові потепліє

6255 0
До кінця тижня максимальна температура повітря становитиме +19 градусів. Крім того, на львів’ян очікують майже щоденні дощі та грози.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

До кінця тижня у Львові збережеться похмура та прохолодна погода. Так, за інформацією сервісів Meteoprog.ua, Sinoptik.ua та Gismeteo.ua, сьогодні, 16 травня, максимальна температура вдень становитиме +17 градусів, 17 травня – +19, 18 травня – +15, 19 травня – +16, а у неділю, 20 травня, – +19. В усі ці дні очікуються дощі, а в п’ятницю, 18 травня, – гроза.

Читайте також: Дощова столиця України. Міфи і правда про львівську погоду

Теплішати почне з наступного тижня. У понеділок у Львові буде ясна, сонячна погода, а максимальна температура повітря «перевалить» за 20 градусів. До кінця наступного тижня буде ставати все тепліше. Так, у п’ятницю, 25 травня, за прогнозом Sinoptik.ua та Gismeteo.ua, очікується вже до 25 градусів тепла, проте погода впродовж тижня буде дощовою. Натомість Meteoprog.ua саме на 25 травня прогнозує різке похолодання.

Температурний графік від Meteoprog.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!