Коли запрацює зимова ковзанка на площі Ринок

4137 0
Ковзанка працюватиме до 11 березня
фото: portal.lviv.ua

фото: portal.lviv.ua

Сезонну ковзанку, яка традиційно працює у Львові у зимовий період, відкриють 15 листопада. Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради сьогодні, 5 жовтня. 

Читайте також: Ковзанка та амфітеатр. Як виглядатиме громадський простір на Сихові. Візуалізація

Ковзанка у північній частині площі Ринок працюватиме з 15 листопада 2018 року по 11 березня 2019 року. Облаштування ковзанки погодили для ТзОВ «Науково-виробнича фірма "Відкриті комп’ютерні системи (ВІІКОС)"». Фірма уже декілька років підряд організовує ковзанку у центрі міста. Згідно з даними Youcontrol, компанія зареєстрована у Львові і займається організацією видів відпочинку та розваг. 

Натомість Галицька районна адміністрація має забезпечити прибирання території навколо ковзанки, дотримання санітарних норм допустимого шуму та надання невідкладної медичної допомоги у період роботи ковзанки.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!