Коли завершать ремонт вулиці Руданського у Львові

1973 0
Вулицю почали ремонтувати торік у жовтні.
Вулиця Руданського. Візуалізація Інституту просторового розвитку

Вулиця Руданського. Візуалізація Інституту просторового розвитку

Основні роботи на вулиці Руданського у Львові планують завершити до великодніх свят, хоча раніше планували до кінця минулого року. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник голови Галицької районної адміністрації Роман Гавчак.

Читайте також: Місто коротких відстаней. Як розробляють План сталої мобільності для Львова

«Роботи тривають щодня. Але у будинку на розі Руданського і Вороного тривають ремонтні роботи, які мали завершити ще торік. Власне, нас вони стримують», – розповів Роман Гавчак.

За його словами, якщо ремонт у будинку завершать найближчим часом, то за місяць вулицю змогли б відкрити повноцінно. 

Нагадаємо, вулицю Руданського у Галицькому районі Львова закрили на ремонт у жовтні торік. Проект реконструкції вулиці розробили у ЛКП «Інститут просторового розвитку».

Читайте також: Як пропонують реорганізувати рух на площі Франка. 4 варіанти

Вартість робіт становить понад 3 млн гривень. Роботи виконує ТзОВ «Будкомінвестиція». Після ремонту вулиця стане пішохідною з можливістю проїзду спецтехніки. А посередині вулиці з’являться відпочинкові зони з травниками.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!