Комунальне приміщення біля церкви Анни у Львові продали за 4 млн гривень

2224 0
Початкова вартість приміщення становила 164,8 тис. грн.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У Львові з аукціону за 4 млн гривень, при початковій вартості 167,8  тис. грн,  продали нежитлові приміщення першого поверху будинку на Городоцькій, 71. Відповідний тендер опублікували на сайті публічних закупівель і продажів Prozorro Sale.

Читайте також: УКУ викупив недобудований конференц-зал позаду податкової у Львові

На приміщення площею 19 кв. м претендували 14 підприємців. Максимальну ціну в 4 млн, яка різко відрізнялася від інших пропозицій, запропонував Петро Яцко. Аукціон провели 14 листопада. Тоді ж переможцю повідомили про намір укласти договір купівлі-продажу.

Петро Яцко займається наданням приватних послуг нотаріуса у Коломиї. Він також брав участь у аукціоні з продажу приміщення у Охтирці на 88,3 кв. м та придбав будівлю на 132,2 кв. м у Коломиї.

Читайте також: Віллу на Коновальця продали скандальній фірмі за 4 млн гривень

Наразі приміщення перебуває на балансі ЛМКП «Асберг». Будівля розташована поблизу історичного центру міста та належить до Залізничного району.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!