Конкурс на дизайн горнятка для кавового фестивалю. Як взяти участь?

3357 0
Кавовий фестиваль, який відбудеться у вересні у Львові, оголосив конкурс на дизайн офіційного горнятка. Заявки приймаються до 25 серпня 2015 року.
Фото: coffeefest.lviv.ua, dyvensvit.org, olabilo4ka.wordpress.com

Фото: coffeefest.lviv.ua, dyvensvit.org, olabilo4ka.wordpress.com

Переможець конкурсу побачить свій дизайн на фестивальних горнятках, а також отримає грошову винагороду – 4 тисячі гривень та 4 запрошення на майстер-клас за участі кращих барістів України в рамках фестивалю.

Журі конкурсу, до якого увійдуть експерти кавової індустрії, дизайну та мистецтва, розглянуть усі заявки, подані на конкурс, та оцінять їх, відповідно до визначених критеріїв. Дизайн макету буде оцінюватися на основі креативності та уяви, оригінальності концепції, техніки виконання, відповідності запропонованим темам/стилям, візуального сприйняття та привабливості.

Свої варіанти дизайну слід подати до 25 серпня 2015 року. Переможця буде визначено 1 вересня.

Lviv Coffee Festival триватиме з 24 по 27 вересня у Львівському Палаці мистецтв. Детальніше про умови конкурсу на офіційному сайті.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!