Конкурс пасажирських симпатій: львів’яни оцінюватимуть роботу водіїв

2996 0
Соціальна ініціатива «То-Ся не зробить» запрошує усіх львів’ян, які користуються громадським транспортом, долучитися до акції та відзначити спеціальними наліпками найкращих водіїв Львова.
фото: www.lvivpost.net, facebook

фото: www.lvivpost.net, facebook

Завтра, 22 травня, у львівських маршрутках проходитиме акція «Конкурс пасажирських симпатій». Організатори пропонують львів’янам запастися особливими наліпками та відзначити водіїв, які заслуговують на похвалу.

«Коли останній раз ми дякували водіям за їхню роботу? А скільки разів критикували? Дуже легко знайти недоліки в маршрутках - вони очевидні. Однак, серед водіїв є чимало таких, які добре виконують свою роботу», – написали вони на facebook-сторінці ініціативи та закликали львів’ян-пасажирів на один день стати особливо спостережливими. Водіїв, які заслуговують на подяку та похвалу, пропонують нагороджувати картками «пасажирської симпатії».

Певну кількість таких карток можна отримати за адресою вул. Озаркевича, 4, або на вул. Хуторівці, 35 (корпус УКУ), а також звернувшись до активістки ініціативи Ольги Матвійчук ([email protected]).

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!